PARQ: hall view through to master bedroomPARQ: master bedroom with barcelona chairPARQ: front elevation oblique viewPARQ: hallPARQ: snug living room view into kitchenPARQ: family bathroom

Park Quadrant, Glasgow

The complete renovation and conversion into two flats of a very large duplex property in a grade A listed tenement.

 

This completed project involved formalising the sub-division of one very large flt into two good sized flats while concentrating on improving the existing layout.  This involved moving the kitchen to the centre of the plan, adjacent to the main living room and also opened up to a new snug living room or formal dining. This allows the other side of the main flat to become a bedroom wing with more privacy. New en-suites are added in the old cupboards and recesses to complete the new layout and maximise the usability of the flat.

« back to projects

Powered by Red Paint